Auki joka päivä 7-23

SALIN VARAUS

Voit varata pöydän Vello-varausjärjestelmän kautta. Sivun alaosassa suora linkki. Varmista, että saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Esteen sattuessa voit perua varauksesi viimeistään 1h ennen varauksen alkua. Voit perua varauksesi sähköpostiisi lähetetyn linkin kautta tai voit olla yhteydessä suoraan meihin. Lisätietoa Yhteystiedot-sivulla. Peruuttamattomasta varauksesta voimme veloittaa normaalin hinnan.


Avainboxin koodi lähetetään sähköpostilla tai tekstiviestillä ennen varauksesi alkua (mikäli koodi on muuttunut edellisen kertasi jälkeen). Älä luovuta koodia muille!!

Huom! Jos et ole saanut koodia viimeistään tuntia ennen varauksesi alkua, niin ole silloin yhteydessä meihin puhelimitse.

Voit maksaa varauksesi tilisiirtona, Mobile Pay-sovelluksella tai ePassilla. Valitse tällöin varausta tehdessäsi kohta "maksa paikanpäällä". Halutessasi voit maksaa varauksesi myös suoraan varausta tehdessäsi Vellossa. Muistathan maksaa viimeistään vuorosi päätyttyä. Lisätietoa Hinnoittelu-sivulla. 

Tule ja ihastu

SNookeriin